Babyudstyr er med til at gøre hverdagen nemmere for forældrene der skal til at opleve en helt ny tilværelse når der ikke kun er 2 men nu er der 3.

Det er en fantastisk tid hvor der sker mange ting på kort tid.

De kære små vokser hurtigt og begynder at udforske verden, først ved at ligge og kigge rundt og observerer omgivelserne. Senere begynder de at skulle udfordre flere sanser og undersøge mere med hænder og føle hvordan alt i denne nye og store verden er sat sammen.

Kan det spises? Alt skal i munden og undersøges for at se om det er noget der kan spises, og mærke de forskellige materialer som babyudstyrer er lavet af.

Babyudstyr skal være i en sikker og godkendt kvalitet hvor der ikke skal være nogle muligheder for uheld. For baby legetøjet bliver brugt og testet på all mulige og umulige måder.

Der har babyer deres fantastiske nysgerrighed til at udforske verden som i starten ikke er meget stører en det de kan se. Senere udvider den sig til hvor de kan kravle hen. Ofte inde for et lækket baby tæppe hvor der er fine mønstre og farver der kan udfordre sanserne.

Alt baby udstyr i Unik Barne Butik er udviklet i forhold til sikkerhed og kvalitet. Derudover er alt babyudstyr allergitestet og certificeret i forhold til Oeko-Tex® Standard 100

Oeko-Tex® Standard 100 er en uafhængig test og certificering for alle typer tekstiler testet for skadelige stoffer tekstiler gennem hele produktionsprocessen – fra tråde og stoffer, til de færdige varer, som du kan købe i butikkerne.