Hunden er vores bedste ven og er en fantastisk ven af familien. Om det er den første hvalp eller du har flere hunde kræver det billigt hundeudstyr for at kunne få glæde af hunden.

Min egen er faring er jeg har to Golden Retrievere og de er nogle store hunde der kræver deres daglige motion, hvilket vi nyder i familien. Det at blive tvunget ud og gå en tur i skoven hver dag, for hunden er lige glad med om det regner eller sner. Sådan er det i hvert fald med de hunde jeg har nu, tidligere har jeg haft hunde der ikke gad at få våde poter J

Det udstyr der er til hunden varierer meget i kvalitet, pris og kvalitet hænger sammen også her. Det er det samme med vores eget regntøj fx, hvis det er for billigt kan det ikke ånde og er ubehageligt at have på, og lynlåsen går ofte isstykker inden tøjet er slidt.

Det er det samme med hundeudstyret, det bruges hverdag, flere gange om dagen, og bliver udsat for et hårdt slid. De hundeliner jeg bedst kan lide at bruge er liner med elastik, eller en gummi expander fra MR Koppel i Sverige.  De er håndlavet med reflekser så det øger sikkerheden. Derudover er der i linen et kraftigt stykke gummi der modvirker træk og ryk.

Det er altid træls med en hund der trækker. Så der kan meget af fornøjelsen forsvinde hvis det er hunden der går en tur med dig, i stedet for vi går en tur fælles.

Halsbåndet jeg køber til begge hunde er foret med neopren for at det er behageligt at have på, og det passer i størrelsen.  Jeg har tidligere haft halsbånd hvor spændet var af billigt plast, og der kunne det glide så halsbåndet ikke passer og bliver for stort.

Billigt hundeudstyr, hundliner, hundekurve halsbånd og meget mere kan jeg anbefale at købe ved bestla.dk. Der er god vejledning og stor erfaring med træning af hunde.