Aarhus er byen ved Aarhus Å. Der har den ligget side år 1200, hvor der er de første tegn på bebyggelse omkring åen, hvor strøget krydser Aarhus Å. Idag er der mange muligheder i byen med det hyggelige hotel, Villa Provence lige i centrum

Det startede som en handelsplads hvor skibene kommer ind fra Djursland og Samsø. Der hvor der i dag bliver bygget et nyt bibliotek/multimediehus.

Turismen i Aarhus er ikke bare koncentreret omkring Aarhus. Der er mange store forlystelser i hele østjylland. Lige fra Djurs Sommerland til Den Gamle By i centrum af Aarhus.

Overnatning i Aarhus er der mange muligheder for, lige fra det hyggelige hotel til camping

Byen aarhus er smukt beliggende ved havet, lige ud til Aarhus bugten, hvor der i nord er dejlige badestrande ved Risskov, og i syd grænser byen op til de smukke skove omkring Marselisborg skoven.

Hotel

Marselisborg slot ligge lige i kanten af skoven med en fantastisk udsigt ud over bugten. Hvis Dronning Margrethe ikke er på slottet er haven åben for offentlig adgang.

I disse år gennemgår havnen en kraftig ombygning hvor der kommer boliger på den gamle containerterminal.De bynære havnearealer

Det er utroligt spændende at følge med i byggeriet, og der er rig mulighed for at komme tæt på eller se det hele lidt fra oven fra skoven.

Ikke langt fra havnen er der strøget med de mange små butikker og hyggelige gader.

Hotel i Aarhus C

I midten af det hele finder du Villa Provence. En sand perle af et hotel, hvor det er en blanding af ro, og fransk inspireret indretning.