Det kan være billigere på den lange bane, at se sig om efter nedrivning af villa  i stedet for at renoverer. Prisen for nedrivning af et hus eller villa, bliver ofte billigere end renovering. Med de nye krav til renovering, mest i forhold til energi, isolering og tæthed af huset kan det være svært og dyrt at renoverer.

Det kan være du selv kan lave meget af det, men det er ofte set at drømmen om et hus, og renoverings processen er blevet et mareridt for familien.

Økonomien i en renovering kan være meget svære at få overblik over inden det går i gang. Ofte vil der komme en masse uforudsete udgifter, som belaster budgettet. Endnu være hvis det overskrider så meget at der ikke er penge til det resterende, så projektet må stoppe halvt færdigt.

Nedrivning af villaPrisen for nedrivning af villa.

Prisen for nedrivning af  villa på 150m2  fra 60′erne eller 70′erne er omkring 50.000 – 70.000 + moms

For dette beløb bliver hele nedbrydningen håndteret, så det opfylder alle krav til sortering af affald. Alt hvad der kan genbruges, bliver genbrugt. Når det heler er færdigt planes grunden så den er klar til håndværkeren der skal bygge drømme-huset.

På denne måde er det meget lettere at få et overblik over den samlede pris for opførsel af et hus på drømme grunden.

Derudover er der frem over fornøjelsen ved at bo i et nyt hus, og den økonomiske gevinst og sikkerhed mange år fremover, hvor der ikke komme uforudsete udgifter af nogen art.

Se meget mere om nedrivning af villa. Vi er et nedbrydningsfirma i Jylland der håndtere hele processen omkring nedbrydning af villa og betonknusning af bygninger, villaer og huse.

Eller se mere her på boligdebatten eller her på lav det selv