Stofbleer og svøb har mange anvendelses muligheder og kun fantasien sætter grænsen.

Når de små skal puttes og det er ved at være sengetid, er det bedste at mærke kvaliteten sengetøjet fra Unik Barne Butik, og det dejlige bløde stof der smyger sig omkring kroppen. Hvis de ikke kan sove med det samme er der rig mulighed for deres fantasi kan få en masse ud af de unikke mønstre på tæppet, mens dagens oplevelser finde den rette hylde inden de skal sove.

For de fleste forældre betyder det også en ofte tiltrængt pause når de kære små sover, så er der plads til at få lavet de tinge der ikke lige er tid til når der er fuld knald på.

Det er mange timer der bliver tilbragt i deres nye baby tæppe eller plaid så kvaliteten er afgørende for om det forbliver blødt og dejligt. Sengetøj til de mindste babyer kræver en god kvalitet for at kunne vaskes mange gange, hvis der opstår små uheld.

Stofbleer

 

En baby mellem 0 – 3 måneder sover mellem 16 til 18 timer i døgnet, og der er ikke den rytme vi er vant til med dag og nat. Den begynder først at senere.

Allerede når de babyen er mellem 3 til 6 måneder begynder de at sove mindre. Der sover de mellem 14 til 15 timer i døgnet.

Stofbleer og svøb har mange anvendelses muligheder og kun fantasien sætter grænsen.

Selvom alle stofbleer og svøb er dejlige og bløde kan det ikke erstatte fars og mors trygge tilstedeværelse.

Alt baby udstyr i Unik Barne Butik er udviklet i forhold til sikkerhed og kvalitet. Derudover er alt babyudstyr allergitestet og certificeret i forhold til Oeko-Tex® Standard 100

Oeko-Tex® Standard 100 er en uafhængig test og certificering for alle typer tekstiler testet for skadelige stoffer tekstiler gennem hele produktionsprocessen – fra tråde og stoffer, til de færdige varer, som du kan købe i butikkerne.