Tøj til handicappede børn kræver noget helst specielt. Daro har over 20 års erfaring i udvikling og tilpasning af tøj til handicappede og kørestolsbrugere.

Tøjet er en afgørende faktor i hvor nem hverdagen er, er tøjet til at få på. Er det til at rette til gennem dagen. Det kan skabe unødig frustration både for brugeren og hjælperen hvis ikke tøjet er funktionelt og udviklet med henblik på at gøre det så nemt som muligt.

Nogle af de ting der skal tages specielt hensyn til:

Slidstyrke.

Tøjet vil blive slidt anderledes end almindeligt tøj, for der er ofte punkter som bliver udsat for helt specielle påvirkninger.  Det kan være ved forflytning eller tilretning gennem dagen. Det er vigtigt at der er taget højde for dette helt fra begyndelsen.

Funktionalitet.

Det skal være nemt at få bukserne eller jakken på, både om morgenen ved almindelig påklædning og når familien skal ud af døren. Det er en meget vigtig detalje at jakken er nem at håndterer også når brugeren er i kørestolen.

Syninger.

Syninger i tøjet kan være til stor irritation, for der kan være mange timer hvor brugeren sider på samme måde uden mulighed for forflytning. Så alt tøjet fra Daro er designet i to niveauer – funktion og design.

Så der er taget højde for de udfordringer tøj til handicappede børn og kørestolsbrugere har.

DARO har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af specialdesignet tøj til børn, voksne og seniorer. Vi har et bredt varesortiment indenfor beklædning, incl. sæsonprægede produkter som køreposer, regnslag og aquabukser.