Håndværkere og tømrer er pressede i Aarhus området i 2018. De er pressede på den måde at de har problemer med at finde håndværkere og medarbejdere til at varetage opgaverne.

Aarhus bygger som aldrig før.

Rundt om i Aarhus er det tydeligt der er gang i byggeriet. Siden vi kom igennem krisen i 2008 hvor mange af de store byggerier på havnen gik i stå og blev udsat er der kommet rigtigt meget gang i byggebranchen.

Det er ikke hun på havnen der skyder nye bygninger og højhuse op. Rundt i gadebilledet er der renoveringer og andre højhuse der skyder frem.

Når vi kommer lidt længere ud fra Aarhus Centrum, er der Nye, den helt nye by ved Elev, Lystrup. Hvis vi kører en tur retur til Aarhus af Lystrupvej er der gang i store lejligheds byggerier på lystrupvej og flere steder ind langs Grenåvej, og Risskov.

Alle disse byggerier sætter håndværkerne under positivt pres, og det kan give udfordringer for de private der har behov for en håndværker der kan løse de almindelige vedligeholdsopgaver der når du ejer dit eget hus, villa eller rækkehus.

Find din håndværker.

For at finde din tømrermester i Aarhus området kan jeg anbefale Reitan Byg, som har mange års erfaring med alle former for tømrerarbejde og totalentreprise.

Det gode ved mindre håndværkere som reitan-byg.dk er at Lennart stadig er interesseret og endda mere interesseret i de mindre opgaver, det er der hvor de stører firmaer ikke har tiden eller interessen i at komme ud og lave små opgaver for familien Danmark.

Der er ikke en opgave der er for lille, og Lennart driver sit tømrerfirma I Aarhus og omegn med tanken for detaljen og kvaliteten.